Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hun skulle ikke vært der

London OL-sjef Sebastian Coe beklager den mystiske kvinnens opptrinn.

BEKLAGER: Indias flagbærer Sushil Kumar, er tydelig forvirret over hvem kvinnen ved hans side er. Det beklager London OL-sjef Sebastian Coe. Foto: GABRIEL BOUYS/FINDLAY KEMBER/ AFP/ NTB Scanpix.
BEKLAGER: Indias flagbærer Sushil Kumar, er tydelig forvirret over hvem kvinnen ved hans side er. Det beklager London OL-sjef Sebastian Coe. Foto: GABRIEL BOUYS/FINDLAY KEMBER/ AFP/ NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den mystiske kvinnen som uinvitert gikk sammen med de indiske OL-deltakerne under åpningsseremonien, provoserte i den indiske leiren.

- Det er en skam at hun gikk sammen med de indiske idrettsutøverne, mener sjefen for den indiske delagasjonen Muralidharan Raja.

- Hun ble for ivrig
Nå viser det seg at kvinnen ved siden av flaggbærer Sushil Kumar er en del av besetningen rundt det gigantiske arrangementet. Det var likevel ikke meningen av hun skulle bli med den indiske delegasjonen en runde rundt Olympiastadion, beklager lord Sebastian Coe, som leder organisasjonskomiteen til OL i London.

- Hun skulle ikke vært der. Jeg forstår dem som at denne kvinnen er en del av besetningen som ble en smule for entusiastisk, sier Coe på en pressekonferanse søndag. Det skriver avisa The Hindu.

Ingen arrestasjon
Coe sier at han nå vil snakke med den indiske delegasjonen om den uheldige hendelsen, men vil ikke love noen ytterlige reaksjoner.
Da pressen spurte om det var aktuelt å arrestere kvinnen, nektet Coe å svare.

- Hun må ha gått i gjennom alle relevante sikkerhets prosedyrer for å få tilgang til Olympiaparken, sier Coe og legger til:

- Selv om hun ikke skulle vært ute på stadion betyr ikke det at hun bare har valset inn her.

OPPSIKT: Flere sperret opp øynene da den ukjente kvinnen dukket opp under åpningssermonien i natt. Her er preidenten for Indias olympiske forbund Vijay Kumar Malhotra (t.h.) og hans gjest Gurmit Singh. Foto: SUZANNE PLUNKETT/ Reuters /NTB Scanpix
OPPSIKT: Flere sperret opp øynene da den ukjente kvinnen dukket opp under åpningssermonien i natt. Her er preidenten for Indias olympiske forbund Vijay Kumar Malhotra (t.h.) og hans gjest Gurmit Singh. Foto: SUZANNE PLUNKETT/ Reuters /NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!