- Hun travet et strålende løp

Kuske-GV har stor tro på lørdagens største V75-favoritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lørdagens store V75-favoritt på Jarlsberg er tilbake med brask og bram. Tinita Love forsvant ut av rampelyset i fjor høst etter en 3-års sesong som går inn i norsk travhistorie med tre kryss i margen.

Sist fredag var kriterievinneren eksepsjonelt god i kvalifiseringen til hoppefinalen i Jarlsberg Grand Prix. I ettermiddag er kusken optimist med hovedbankeren på V75-forslagene til Dagbladet.no, som du kan klikke deg rett inn og spille her.

Tinita Love tapte minst 80 meter fra start, men var bare en lang hals bak vinneren Linderchip G.T. i mål.

- Galoppen sist kom av at hun ble for ivrig, sier kusk Geir Vegard Gundersen til Dagbladet.no.

- Jeg var meget fornøyd med henne etterpå og hun travet et strålende løp. Jeg hadde gjerne sett at hun hadde flere løp i kroppen, men etter innsatsen sist er hun helt klart seiersaktuell, forteller Geir Vegard Gundersen.

- Du har flere gode oppsitt på lørdag?

- Ja, Red Williams (V5-2) vant greit fra tet sist. Han utvikler seg rett vei. Står fint til og er rask fra start. Vi satser på å lede hele veien, sier kusk Geir Vegard Gundersen.

- Kaiser Kamaro (V5-3/V75-1) traver jevne, fine løp. Han møter skjerpet motstand, men kan snuse på en trippelplass med klaff.

- Hun travet et strålende løp

- Romhus Dolly (V5-4/V75-2) viste framgang sist. Motstanden er tøff. I første rekke satser vi på et feilfritt løp og en fin premie.

- P.P. Lupin (V75-7) har fordel av volte kontra autostart. Det er også en stor fordel om hun kan trave uten sko, noe hun ikke kunne sist. Jeg er usikker på om vi kan forsvare sporet, men hun skal uansett regnes, avslutter Geir Vegard Gundersen.

Bullern med de beste damene

Det ligger an til en durabelig duell mellom stallvenninnene Vicky Diablo og Sweet Cocktail i V75-7. Trener Trond Anderssen kusker som vanlig Vicky Diablo, mens Hans Christian Holm kjører Sweet Cocktail.

- Vicky Diablo har sett fin ut etter sin siste start. Det ble litt feil sist, men det var kanskje kuskens feil, kommenterer Trond Anderssen ironisk. Han kjører lillesøsteren til stjernetraveren Giant Diablo. De andre løpshestene på stallen overlater han til proffkusker.

- Vicky Diablo står kanskje litt kinkig til, men holder fin form. Hun er en av flere som absolutt kan vinne, sier Bullern.

- Sweet Cocktail er kanskje den tøffeste av mine to, og hun er langt mer herdet enn Vicky. Hun har gjort gode løp over lengre tid. Det er snakk om ei tøff hoppe som tåler å gjøre grovjobben selv. Det er aldri enkelt med tillegg i V75, men vi får håpe på hardt tempo i løpet. Begge mine skal med på alle bonger, råder Trond Anderssen.

-Hva med Red Williams og Giant Park i V5-2?

STRÅLENDE COMEBACK:  Etter mer enn et ghalvårs avbrekk på grunn av skader, var fjorårets beste unhghest tilbake medbrask og bram sist fredag. Lørdag blir hun storfavoritt sammen emd kusken Geir Vegard Gundersen i hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix i V75-3. Foto: hesteguiden.com
STRÅLENDE COMEBACK: Etter mer enn et ghalvårs avbrekk på grunn av skader, var fjorårets beste unhghest tilbake medbrask og bram sist fredag. Lørdag blir hun storfavoritt sammen emd kusken Geir Vegard Gundersen i hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix i V75-3. Foto: hesteguiden.com Vis mer

- Jeg tror Red Williams blåser til tet og da leder han lenge, forhåpentlig helt inn. Han har vunnet sportrekningen og jeg synes han har en fin mulighet. Han har vært bra i trening etter siste løp. Giant Park tapte sportrekningen, men holder flott form. Skulle favoritten rote seg bort er han absolutt aktuell. En stor outsider, røper treneren. Red Williams får selskap av Geir Vegard Gundersen mens Gunnar Eggen er fast makker på Giant Park.

Kolles joker

Lars Anvar Kolle og årgangens beste så langt, Junior Jokern prøver seg igjen fra tillegg i V75-4 som er Jarlsberg Midtsommerløp for de beste kalde 4-åringene.

- Han har langt tillegg og det er kortere distanse enn sist på Leangen da han rakk dem igjen på målstreken. Men han er såpass bra at han skal regnes, sier Lars Anvar Kolle til Dagbladet.no om sin beste vinnersjanse lørdag.

- Hva med dine øvrige oppsitt?

- Harry Ram (V5-3/V75-1) har gått to fine løp. Han takler 2600 meter fint og den lange distansen er bare en fordel. Jeg synes han skal regnes på tre-fire hester.

- Thai Gardens Dream (V5-5/V75-3) står iskaldt til mot gode hester. Hun skuffet oss litt sist. Satt fast med krefter igjen nest sist. Det er en premie som gjelder herfra.

- Salsnes Ilmi (V5-4/V75-2) har jeg aldri kjørt før, og kan ikke noe om, avslutter Lars Anvar Kolle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer