- Hun tror kanskje at jeg er den lille jenta hun møtte for to år siden, men jeg kommer til å overraske henne

Brækhus' motstander er selvsikker før kveldens kamp.

SCHWERIN (Dagbladet): Cirka klokken halv ti i kveld går Cecilia Brækhus og Jessica Balogun i ringen i Schwerin i Tyskland.

De to møtte hverandre også for to år siden, og den gangen vant Brækhus på poeng, selv om hun fikk tøff motstand fra Balogun.

Selvsikker - Jeg er glad for å bokse på tysk TV igjen, og jeg er glad for at det er mot Cecilia, for denne gangen er jeg helt sikker på at hun ikke kommer til å vinne, sier Jessica Balogun til Dagbladet.

Balogun bokset også i slutten av april. Den kampen mot Edita Lesnik vant hun på teknisk knock out.

- Jeg kommer rett fra en annen kamp, og jeg bare fortsatte treningen etter den, forteller Balogun.

Hun sier til Dagbladet at hun har alle forutsetninger for å bokse en enda bedre kamp denne gangen.

- Jeg er i god form, jeg er sterk, og jeg er smartere enn for to år siden da jeg møtte Cecilia forrige gang. Jeg kommer til å vinne, og jeg vil vise Tyskland og verden at kvinneboksing hører hjemme på TV.

Kjenner til svakhetene De to bokserne kjenner hverandre godt, i tillegg til at de tidligere har bokset mot hverandre i kamp har de også vært sparringpartnere.

- Jeg vet svakhetene hennes, men de skal jeg ikke avsløre nå. Det får dere se på kampen, sier Balogun selvsikkert.

- Jeg kommer til å overraske henne. Hun tror kanskje jeg er den lille jenta hun møtte for to år siden, men jeg skal overraske henne. Jeg kommer til å overraske alle.

Brækhus er klar på at begge har utviklet seg som boksere siden de to møtte hverandre i Danmark for to år siden.

- Vi kjenner hverandre godt, men det har gått to år siden vi møttes, og begge har forandret seg siden da. Jeg har for eksempel fått ny trener, og hun har gjort store framskritt, og gått store kamper, sier Brækhus til Dagbladet.

- Det er nok to bedre og mer modne boksere som møtes. Men jeg husker godt de ti tøffe rundene jeg hadde mot henne sist gang.

Spesiell situasjon Det ble i forrige uke klart at Brækhus skulle bokse igjen allerede denne lørdagen.

- Det begynte å bli snakk om dette for en måned siden, men jeg har trent hele tiden, og oppholdt meg i gymmen. Også begynte vi å spisse det inn for en måned siden, for da tenkte vi at nå kan det bli kamp. Da tenkte jeg at da må jeg bruke all min mentale trening og kraft på at nå går jeg på gymmen som om det skulle bli kamp, sier hun.

- Men når man ikke vet om det blir kamp, eller motstanderen, så er det jo en spesiell situasjon.

• Kampen mellom Cecilia Brækhus og Jessica Balogun vises på Viasat 4 og Viaplay, og de går i ringen cirka 21.30.