Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hun var alltid i godt humør

Håndballspilleren Beate Bang Grimestad ble funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Beate Bang Grimestad (25) ble i formiddag funnet død i sin leilighet. Håndballvenninnene i eliteserieklubben Våg Vipers fra Kristiansand ble bekymret da hun ikke møtte opp da laget skulle til Stavanger for å spille turnering, og heller ikke svarte på telefonen.

De tok kontakt med politiet, som oppsøkte leiligheten hennes.

- Hun ble funnet død, men det er ikke noe som tilsier at det er tilstøtt henne noe kriminelt, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Avlyser Stavanger-tur

- Jeg så henne sist i går, på trening. Hun var som alltid i godt humør og i fin form, sier trener Arnfinn Haukom Olsen til dagbladet.no

Håndballaget avlyste turneringen og har i stedet brukt dagen til å snakke med hverandre og være sammen.

- I kveld har vi hatt mer kyndig hjelp. Det er mange følelser som skal bearbeides, sier Haukom Olsen.

Han forteller om ei jente som var veldig godt likt, både som håndballspiller, student og venninne. I morgen vil det være minnestund for laget og venninner.

Sist sesong var hun plaget av skader, og spilte bare ni eliteseriekamper. Hun var på vei tilbake etter en skulderskade, og var en av de mest rutinerte spillerne på Vipers.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt. sier at håndballspilleren, på grunn av hennes unge alder, vil bli obdusert. Bang Grimestad ble 25 år gammel.

FUNNET DØD: Våg Viper-spilleren Beate Bang Grimestad ble funnet død i sin leilighet i dag