Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hun var skikkelig sexy

Petter Solberg tok til tårene da han så sin Pernilla i brudekjole med hjulspor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et strålende vær, i en fullsatt Gol kirke, iført en svart «rallarhatt», lang svart frakk, hvit skjorte, gul knytesløyfe og svarte bukser kom Solberg opp kirkegulvet. Hans Pernilla Walfridsson bar en nydelig hvit kjole med blått skjær. Kjolen hadde broderier av dekkmønster og rallynoter.

Dekkmønsteret var fra rallyfruens egen bil, mens rallynotene var fra det første rallyet brudgommen vant i England, melder TV2.

- Hun var skikkelig sexy. Dette var utrolig stort. Jeg har vært med på mye i mitt liv, men dette var større enn alt. En helt ubeskrivelig følelse, sier Petter Solberg.

Uten at de visste om det, hadde brud og brudgom brukt samme skredder for å fikse finstasen før den store dagen.

- Jeg ble rørt til tårer da jeg fikk se henne. Hun så helt annerledes ut enn jeg trodde på forhånd, sa Solberg.

- Jeg har gledet meg lenge til å se ham. Han var veldig flott, skrøt Pernilla Walfridsson.

Solberg hadde blant annet brukt formiddagen til å lade opp i badstua sammen med Tommi Mäkinen, teamkollega i Subaru, og Citroen-fører Colin McRae. McRae var kollega med Solberg da de begge kjørte for Ford.

- Jeg fikk noen tips av dem. De hadde også noen råd foran bryllupsnatta, sa Solberg.

Bånn gass, kanskje?

(NTB/Dagbladet.no)

SA JA: Rallystjernen Petter Solberg giftet seg i ettermiddag med Pernilla Walfridsson i Gol Kirke. Pernillas kjole hadde blant annet broderier av dekkmønster og rallynoter, mens Solberg stilte i en svart herrebunad.