DEN SATT: Ingrid Egner traff stort sett med det hun forsøkte seg med. Islendingen Valgerdur Gudsteinsdottir måtte tåle mye juling. Foto: Eivor Eriksen
DEN SATT: Ingrid Egner traff stort sett med det hun forsøkte seg med. Islendingen Valgerdur Gudsteinsdottir måtte tåle mye juling. Foto: Eivor EriksenVis mer

Ingrid Egner, proffbokser og kreftforsker

- Hun var tøff, men var det så lurt? Jeg traff og traff, men hun skiftet aldri taktikk

Nå er boksedoktoren på vei mot noe stort.

SKIEN (Dagbladet): - Hun var tøff. Jeg traff henne flere ganger skikkelig bra. Men hun kom i nytt angrep med en gang, sa Ingrid Egner etter den overbevisende seieren mot islendingen Valgerdur Gudsteinsdottir i Skien Idrettspark lørdag kveld.

Ingrid Egner var imponert over hvor mye islendingen tålte. Men ikke av taktikken hennes.

GLISTE: Ingrid Egner gliste stort sett gjennom alle de seks rundene. Foto: Eivor Eriksen
GLISTE: Ingrid Egner gliste stort sett gjennom alle de seks rundene. Foto: Eivor Eriksen Vis mer

- Enda jeg traff hver gang omtrent når jeg kontret i angrepene hennes, så bare fortsatte hun. Det var tydeligvis ikke i tankene hennes å endre taktikk. Hun var tøff, men var det så lurt?, undret Ingrid Egner.

Gliste

Den nye norske publikumsyndlingen gliste stort sett i samtlige seks runder. Det samme forsøkte islendingen på også. En form for et forsøk på å psyke ut motstanderen. Men geipen hang litt mot slutten av hver runde. Ikke for Ingrid. Hun bare fortsatte å glise.

Det var tilløp til dramatikk da Ingrid Egner fikk viklet foten inn i en løs plastlogo som løsnet fra ringgulvet.

- Det gikk bra, fordi dommeren oppdaget det umiddelbart og stoppet slagvekslingen, slik at han kunne fjerne den. Men noe som holdt på å sette meg ut var da to mannfolk ikke greide å sette en strikk som løsnet i hestehalen min mellom to runder. Det måtte ei jente opp for å få det til, gliser Ingrid Egner.

BELTE OG LATTER: Latteren trillet i garderoben etter kampen. Foto: Eivor Eriksen
BELTE OG LATTER: Latteren trillet i garderoben etter kampen. Foto: Eivor Eriksen Vis mer

Går for tittel

Hun har sagt til Dagbladet tidligere at hun ønsker å gå for en stor tittel. Og hun er på vei. I går fikk hun sitt først tittelbelte. En baltisk tittel.

Hun var fornøyd med egen innsats.

- Den forrige kampen var jo nærmest bare tull. Motstanderen turte jo ikke mer etter to runder. Nå var det noe helt annet. Dette var skikkelig gøy, sa Ingrid Egner.

- Alt går i grisen, gliste hun da hun kom inn i garderoben med ei svær pose med smågodt som hun fikk av en venninne i hallen etter den overbevisende seieren.

Ingrid Egner gikk ned en vektklasse til lørdagens kamp.

- Jeg elsker godteri. Nå har jeg ikke spist godteri på veldig lenge. I hvert fall nesten ingenting, gliser Ingrid.