Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny generalsekretær i Idrettsforbundet:

Hun vil overta etter Inge Andersen

Men 13 søkere vil hemmeligholdes. 

VIL HA TOPPJOBBEN: Else-Marthe Sørlie Lybekk har søkt jobben som ny generalsekretær i Norges idrettsforbund. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
VIL HA TOPPJOBBEN: Else-Marthe Sørlie Lybekk har søkt jobben som ny generalsekretær i Norges idrettsforbund. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 24 personer ønsker å overta jobben som generalsekretær i Norges idrettsforbund, skriver forbundet i en pressemelding.

Av disse 24 søkerne er det 17 menn og sju kvinner, men over halvparten av søkerne har bedt om å unntas offentlighet.

Dermed er det bare 11 av søkerne som står på den offentlig tilgjengelige søkerlista, opplyser forbundet i pressemeldingen.

Av dem er blant annet Else-Marthe Sørlie Lybekk, som også tidligere har vært lansert som en mulig kandidat til å erstatte avskjedigede Inge Andersen.

Andersen måtte gå i mars tidligere i år, etter et år med en opprivende åpenhetsdebatt og intern misnøye med i organisasjonen.

De 11 offentlige søkerne til en av Idretts-Norges mest innflytelsesrike jobber, er:

Torbjørn Gaarder (61), Thorbjørn Gyberg (55), Bettina Berglie (26), Tor Erik Tobiassen (53), Terje Hagen (67), Espen Sjøvold (30), Blanco Belic (40), Brynjar Jensen (48), May Hynne (59), Terje Johnsen (52), Else-Marthe Sørlie Lybekk (38).

Norges idrettsforbund tar sikte på å ansette en ny generalsekretær for sommeren, skriver de i pressemeldingen.

Hele Norges coronakart