Hun vurderte å gi seg. Nå kan Marit (29) vinne Champions League

- Det er dette som har holdt meg opp.

SMILET PÅ PLASS IGJEN: Marit Malm Frafjord har kjempet seg gjennom et par tunge år med skader. I dag kan hun vinne Champions League med Larvik. Da er den vonde tiden fort glemt.
SMILET PÅ PLASS IGJEN: Marit Malm Frafjord har kjempet seg gjennom et par tunge år med skader. I dag kan hun vinne Champions League med Larvik. Da er den vonde tiden fort glemt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): De siste tre årene har den meritterte landslagsprofilen Marit Malm Frafjord (29) slitt seg gjennom tunge skadeperioder - og også vurdert å gi opp kampen om å komme tilbake på håndballbanen.

- Det har vært tøffere mentalt enn jeg hadde regnet med. Før den første skulderskaden hadde jeg knapt stått over en kamp, og brått ble det en annen hverdag, sier Marit Malm Frafjord.

Effektiv Larviks gode strekspiller viste i Champions League-semifinalen mot russiske Dinamo-Sinara i går at hun fortsatt har det internasjonale snittet over seg:

Hun scoret på fire av fire skudd, skaffet tre straffekast og brukte fysikken og rekkevidden i forsvar.

Håndballivet smiler igjen. I dag kan hun vinne Champions League. Buducnost fra Montenegro er siste hinder i Pappa Laszlo Sportarena i Budapest - den samme hallen som flere av lagvenninnene vant EM-gull med Norge sist desember.

- Ville angret meg Selv har hun vært gjennom perioder hvor hun har lurt på om karrieren var over.

- Det har vært oppe til vurdering om jeg skulle fortsette eller ikke. I tiden før jeg skrev under for Lavik. Men samtidig kan man ikke gi seg når man er skadet. Hadde jeg gjort det, så ville jeg ha angret meg, sier Marit Malm Frafjord til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.