PÅ PLASS: Det gikk ikke upåaktet hen da Carlos Tevez med familie landet på flyplassen i Manchester i dag. Foto: Ben Stansall, AFP/Scanpix
PÅ PLASS: Det gikk ikke upåaktet hen da Carlos Tevez med familie landet på flyplassen i Manchester i dag. Foto: Ben Stansall, AFP/ScanpixVis mer

«Hunden» Tevez på plass i Manchester

Landet med familien i dag.


(Dagbladet): Argentinske Carlos Tevez landet som annonsert i Manchester i dag etter å ha vært tre måneder i hjemlandet.

Tevez ble utestengt fra kamper og treninger etter krangelen med Manchester City-manager Roberto Mancini. Tevez nektet å fortsette å varme opp under Champions League-kampen borte mot Bayern München i september.

Tevez forsvant da hjem til Sør-Amerika uten klubbens godkjennelse. I overgangsvinduet i januar var både AC Milan, Inter og Paris Saint-Germain aktuelle som nye klubber for spissen, men ingen kom til enighet om en overgang.

Mancini, som like etter den famøse episoden uttalte at Tevez aldri kom til å spille for City igjen om han fikk bestemme, har mildnet i løpet av tida som har gått. I helga sa italieneren at det bare er en unnskyldning som skal til før Tevez får trene og - dersom han er i form til det - spille kamper igjen.

Dette sa riktignok Mancini før Tevez i går fortalte i et langt intervju med argentinske Fox Sports at Mancini behandlet ham som en hund den kvelden i München.

Tevez' kontroversielle agent Kia Joorabchian har sagt at spilleren er klar for å unnskylde seg.

Tevez ankom Citys lokaler i ettermiddag. Ifølge Press Association hadde han en avtale med klubblegen.

Etter hvert møter han også Mancini igjen. Om han viser seg fra sin lydigste side og gir labb, kan han altså snart være tilbake i spill for de lyseblå serielederne.