FÅR ROS: Underholdningensverdien i Atletico Madrid - Chelsea slaktes etter kampen. Chelsea-lege Eva Carneiro fikk en aktiv dag på jobben med flere skader og hylles som banens beste. Foto: REUTERS/Darren Staples
FÅR ROS: Underholdningensverdien i Atletico Madrid - Chelsea slaktes etter kampen. Chelsea-lege Eva Carneiro fikk en aktiv dag på jobben med flere skader og hylles som banens beste. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

«Hundretusener av mannlige tv-seere holdt pusten»

Eva kåres til banens beste i utskjelt kamp.

(Dagbladet): Atletico Madrid og Chelsea spilte 0-0 i lagenes første semifinalemøte i Champions League - og Viasats eksperter var langt fra imponert av underholdningsverdien.

Det skjedde så lite på gressmatta at spanske Mundo Deportivo kårer Chelsea-lege Eva Carneiro til en av kampens store profiler.

Carneiro måtte i aksjon ved flere anledninger og tilbrakte til sammen flere minutter på den grønne gressmatta på Vincente Calderon.

- Det var mer arbeid for legen, enn for keeperne, skriver den spanske avisa.

«Banens beste» Og det blir trolig mye å gjøre for Carneiro i dagene som kommer: Med begge stjernespillerne Petr Cech og John Terry på skadelista.

Det skjedde så lite i første omgang av semifinalen at Eva Carneiro trendet som et av de mest omtalte navnene på nettstedet Twitter i går kveld.

Også tyske Bild lot seg begeistre:

«Hun var banens beste», skriver tyskerne.

Storavisa fortsetter:

«Hundretusener av mannlige tv-seere holdt pusten i semifinalen mellom Chelsea og Atleico Madrid. Ikke på grunn av et mål, men på grunn av en kvinne på plenen».

Fra Gibraltar Carneiro har for øvrig vært i Chelsea siden 2009 og startet med å arbeide med reservelaget. Fra 2011/12-sesongen startet hun å jobbe med a-laget.

- Jeg visste i en alder av 16 hva jeg ønsket: Å bli lege, sier Carneiro.

- Kjærligheten for fotball oppdaget jeg under VM i 1998, sier hun.

Carneiro er fra Gibraltar, med engelske og spanske foreldre. Hun studerte medisin ved universitetet i Nottingham - og har også studerte i Skottland og Australia.

HJALP TERRY: John Terry måtte ut med skade ui går. Foto: REUTERS/Darren Staples
HJALP TERRY: John Terry måtte ut med skade ui går. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer