Hundrevis leter etter Tor Marius Gromstad (22)

Stabæk-kamper kan bli utsatt.

LETEAKSJON: Det er i denne gaten Tor Marius Gromstad (22) sist ble sett. Foto: Anita Antzen/Dagbladet
LETEAKSJON: Det er i denne gaten Tor Marius Gromstad (22) sist ble sett. Foto: Anita Antzen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er fortsatt ingen spor etter den savnede Stabæk-spilleren Tor Marius Gromstad, og i dag fortsetter klubben letingen med full styrke.

I morgentimene samles resten av troppen på Nadderud for å få informasjon og trene lett, mens klubben og familien i samarbeid leter etter 22-åringen.

- Det er ikke noe nytt siden i går kveld. Nå har vi fokus på å organisere letingen best mulig, vi jobber sammen med familien for å sørge for det, sier daglig leder Hallgeir Åndal til Dagbladet.

- Vi prøver å dekke et størst mulig område. Folk kjører rundt og leter, det er nok hundrevis som er i gang. Det har også kommet opp ungdommer fra Arendal som ønsker å hjelpe til, sier Åndal.

Gromstad kommer opprinnelig derfra.

Savnet-team
Det er opprettet en Facebook-gruppe der folk oppfordres til å gå ut og lete, og der er det også mulig å se en oversikt hvor det er lett og hvor man trenger å lete etter 22-åringen.

I dag starter også Oslo-politiets savnet-team sitt arbeid med å lete etter Stabæk-spilleren, og de vil blant annet gjennomgå bilder fra ulike videoovervåkningskameraer.

Kveldens andrelagskamp mellom Asker og Stabæk 2 er utsatt som følge av leteaksjonen, og i formiddag vil Stabæk i samråd med NFF også bestemme om 16. mai-kampen mot Vålerenga skal utsettes.

SAVNET: Tor Marius Gromstad ble sist sett tidlig lørdag morgen. Siden det har ingen sett ham. Foto: Stabæk Fotball
SAVNET: Tor Marius Gromstad ble sist sett tidlig lørdag morgen. Siden det har ingen sett ham. Foto: Stabæk Fotball Vis mer

- Vi satt i møte med forbundet til sent i går kveld, og tar en avgjørelse før kl. 14 i dag. Nå er den eneste tanken at Tor Marius skal komme til rette så vi kan spille fotball, sier Hallgeir Åndal.

Klubben har også etablert et kriseteam slik at de har beredskap til alle mulige utfall.

Sist sett lørdag morgen
Tor Marius Gromstad ble sist sett i området rundt Bislett stadion lørdag kl 0726. Etter dette har man ikke hatt kontakt med ham.

Gromstad var i kledt mørke jeans, blå joggesko med turkise lisser og lys beige høyhalset genser.

22-åringen skal sist ha blitt sett av overvåkningskamera i Dalsbergsstien, fikk Dagbladet opplyst i går. I tillegg til politipatruljer, er også taxiselskapene i Oslo orientert om savnet-saken.

Dersom du har opplysninger som kan hjelpe til å finne Gromstad, ta kontakt med nærmeste politikammer, på fellesnummer 02800.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer