- Hundvin kan jobbe som modell

- Jeg ser ingen problemer med at Mia Hundvin har tatt et modelloppdrag, sier Kristian Jæger, formann i Tertnes håndballklubb . Dermed avkrefter han konflikten som har versert i media om at håndballspilleren er avskåret fra å jobbe som modell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hundvin har denne sesongen ikke tjent et rødt øre som Tertnes-spiller. Jæger har derfor ingen problem med å forstå at landslagsspilleren har tatt andre jobber ved siden av. For neste sesong kan klubben imidlertid være interessert i å gi henne en kontrakt som innebærer full stilling.

- Hvis Hundnes skal jobbe 100 prosent for oss, vil vi selvsagt ikke at hun skal bruke tid på andre arbeidsgivere. Og da dreier det seg ikke spesiellt om modelloppdrag, sier Jæger.

Det var Bergensavisen som i dag slo fast at Terntnes vil kreve penger av Hundvin om hun fortsetter å ta modelloppdrag til neste sesong.

- Jeg ser ingen problemer med å ta modelloppdrag så lenge det ikke kommer i konflikt med andre sponsorkontrakter. Stridens kjerne dreier seg om et fremtidig kontraktsforhold og om hvordan Hundvin skal bruke kreftene sine, presiserer Jæger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer