- Hungrer etter å score

HERTOGENBOSCH (Dagbladet): Norge- Polen 30- 19. Endelig har Norge fått en klassespiller på strek! Ungjenta Else-Marte Sørlie (20) er Norges beste spiller, en gedigen overraskelse og nådeløs når hun får sjansen. - Jeg har så innmari lyst til å score, sier Else-Marte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MÅLSUGEN: Her er Norges nye klassespiller. Snertingdalsjenta Else-Marte Sørlie er bare 20 år, men har vært strekspiller siden hun var fem.

VIL HA MÅL: Mot Polen fosset Else-Marte Sørlie inn nettkjenninger: - Jeg har bare så innmari lyst til å score, sier hun.

Hvem hadde trodd at en strekspiller vil dytte laget nærmere gulldrømmen?

Else-Marte har uimotståelig lyst på scoringer. Og hun er nådeløs når hun får sjansen.

Gang på gang er hun lengst framme på kontringene. For der kantspillerne skal stikke gjennom, finner du strekspilleren Else-Marte.

- Hvordan klarer du å være så rask framme?

- Vanligvis får jeg ikke så mange innspill. Derfor må jeg være på hogget på kontringene. Men jeg kan ikke klage i dag, smiler hun.

VIL HA MÅL: Mot Polen fosset Else-Marte Sørlie inn nettkjenninger: - Jeg har bare så innmari lyst til å score, sier hun.

Heidi som idol

Helt siden Heidi Sundals store dager, som endte i 1993, har Norge savnet en strekspiller av klasse. Her i EM kan vi endelig ha fått det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer