Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hunt lo etter å ha skadet Cech

Det påstår Didier Drogba.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kritikken mot Readings Stephen Hunt har vært hard etter at han skadet Chelsea-keeper Petr Cech med kneet i lørdagens kamp.

•Les også: Norske keepere frykter ikke Cech-skade

Tsjekkeren er nå ved bevissthet, etter at han gjennomgikk en kraniebrudd-operasjon på søndag.

Men ifølge det faren Vaclav sier til The Times, vil ikke sønnen kunne spille fotball på ett år.

- Lo og var arrogant

Chelseas manager José Mourinho omtalte situasjonen som et overfall, og nå får han støtte fra klubbens spiss Didier Drogba.

Ivorianeren beskylder sågar Hunt for å ha oppført seg arrogant etter å ha skadet Chelsea-keeperen.

- Etter sammenstøtet skjedde det noe enda verre: Da Hunt så Petr forlate banen, lo han og var arrogant. Jeg er ikke paranoid, men folk har noe imot Chelsea, sier Drogba til L\'Equipe, ifølge Sky Sports.

ØYEBLIKKET: Her har Petr Cech nettopp fått Stephen Hunts kne i hodet. Ifølge Didier Drogba var det ikke noe uhell. Foto: SCANPIX
ØYEBLIKKET: Her har Petr Cech nettopp fått Stephen Hunts kne i hodet. Ifølge Didier Drogba var det ikke noe uhell. Foto: SCANPIX Vis mer

Slik oppfattet han den stygge situasjonen, som oppsto etter få sekunder på Madejski stadion:

- Hunt så at han ville treffe Petr, som hadde ballen i hånda i to eller tre sekunder. Likevel trakk ikke Hunt til seg foten.

- Ikke en ulykke

På bakgrunn av dette avviser han at Hunt var uheldig på det glatte underlaget, slik han sjøl hardnakket hevder.

- Han skled ikke, ikke i det hele tatt! Jeg er sjøl spiss, og jeg aksepterer ikke alt jeg hører. Dette var ikke noen ulykke, slår Drogba fast.

Samtidig understreker han at han ikke beskylder Hunt for å ha skadd Cech med vilje.

Men ifølge Drogba var Reading-angriperen svært oppsatt på å vise seg fram fra første sekund, for å vise at han ikke var redd for Chelsea.

- Når du ser tilbake på det som skjedde i Reading, stiller du deg en masse spørsmål. Jeg har aldri opplevd noe sånt før, forteller landslagsspilleren fra Elfenbenskysten, før han beklager de sterke følelsene.

- Kunne ha gjort noe dumt

- Men Petr er en stor spiller og en bra mann, og vi kunne ha mistet ham, fortsetter han.

Sånn sett er han på linje med londonklubbens leger, som forleden fortalte at de fryktet for Petr Cechs liv.

- Hvis jeg der og da hadde visst at livet hans hang i en tynn tråd, vet jeg ikke hvordan jeg hadde reagert. Kanskje hadde jeg gjort noe dumt, innrømmer Drogba, som derimot opptrådte sindig da han leide utviste John Obi Mikel av banen seinere i samme kamp.

Kampen, som var stinn av dramatikk, inneholdt også en stygg skade på Chelseas andrekeeper Carlo Cudicini, Petr Cechs erstatter. På overtid ble han liggende urørlig etter å ha blitt truffet to motspillere etter et innlegg i feltet.

Sjøl om også denne skaden så svært alvorlig ut med en gang, er italieneren nå tilbake i trening. I beste fall kan han være tilbake på banen til helga.

Kritisk til dommeren

Drogba, som åpenbart er i det kritiske hjørnet, har likevel ikke mye pent å si om dommer Mike Riley etter situasjonen der Cudicini ble skadd.

- Carlo ble knust og falt på hodet. Deretter beveget han seg ikke, fordi han var bevisstløs. Men hvis Reading hadde scoret da, hadde dommeren akseptert det! Det er utrolig, mener han.

Mot slutten av intervjuet ser han noe framover, først og fremst mot morgendagens gigantduell med Barcelona. Samtidig som han innser at det blir vanskelig, vil han forsøke å bruke følelsene sine riktig.

- Mot Barcelona skal vi gjøre alt for å oppnå suksess for Petr og Carlo. Men følelsene mine for dette har forandret seg, ting har ikke vært de samme siden lørdag, røper en sterkt preget Drogba.

SLAKTES: Skal vi tro Didier Drogba, oppførte Stephen Hunt seg svært usympatisk etter at han støtte sammen med Petr Cech.
NÅDELØS: Chelsea-spiss Didier Drogba er fly forbannet på spisskollega Stephen Hunt i Reading.
FÅR KRITIKK: Dommer Mike Riley (t.h.), som her deler ut et gult kort til John Obi Mikel i samme kamp som Petr Cech ble skadd i.