Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hunt traff ikke Cechs hode med vilje

Frikjent av FA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Readings Stephen Hunt blir ikke straffet av det engelske fotballforbundet for knetaklingen som sendte Petr Cech på sykehus med kraniebrudd.

Heller ikke Ibrahim Sonko må sone etter at han taklet Carlo Cudicini slik at keeperen svelget tungen i landingen.

- FA kan bekrefte at det ikke blir noen formell disiplinærsak etter det som skjedde på banen i kampen mellom Reading og Chelsea 14. oktober, skriver forbundet i en pressemelding.

Grunnen er at dommer Mike Riley og hans assistentdommere så begge hendelser og bestemte seg for å ikke dele ut kort. Dessuten har ikke FA selv funnet noen ulovligheter etter å ha studert kampen på video.

Chelsea-manager José Mourinho anklaget Hunt for å ha kjørt kneet sitt inn i Cech med vilje. Han la ingen skyld på Sonko.

GJORDE IKKE NOE GALT: Her har Stephen Hunt nettopp truffet hodet til Petr Cech. Kantspilleren sklei inn i taklingen med kneet først. Foto: Scanpix/Reuters
GJORDE IKKE NOE GALT: Her har Stephen Hunt nettopp truffet hodet til Petr Cech. Kantspilleren sklei inn i taklingen med kneet først. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer