Huntelaar klar for AC Milan

Forlater Real Madrid.

SKIFTER BEITE: Klaas-Jan Huntelaar styrker Milan-angrepet kommende sesong, og forlater Real Madrid for rundt 130 millioner kroner.Foto: SCANPIX/AP/Paul White
SKIFTER BEITE: Klaas-Jan Huntelaar styrker Milan-angrepet kommende sesong, og forlater Real Madrid for rundt 130 millioner kroner.Foto: SCANPIX/AP/Paul WhiteVis mer

(Dagbladet.no): Den nederlandske angriperen Klaas-Jan Huntelaar er så godt som klar for AC Milan, melder den italienske storklubben på sine hjemmesider.

- AC Milan kan bekrefte at klubben har kommet til enighet med Real Madrid om kjøpet av Klaas-Jan Huntelaar. Den nederlandske spilleren vil gjennomgå legesjekk i morgen, før han vil skrive under en kontrakt som vil knytte ham til Rossoneri til 30. juni 2013, står det i en pressemelding.

The Guardian anslår at Milan må betale Real Madrid rundt 130 millioner kroner for spissen, som også har vært i engelske klubbers søkelys. Tottenhams Harry Redknapp er en av dem som åpent har forsøkt å hente 25-åringen til Premier League.

Dermed går Huntelaar motsatt vei av brasilianske Kaká, som Real Madrid hentet fra San Siro for nærmere 600 millioner kroner.

Madrid-klubben har sikret seg en overflod av angripere, og Huntelaar er en av dem som tidlig ble forespeilet at han burde finne seg en ny arbeidsgiver.

AC Milan har samtidig gjentatt forsikringene om at Andrea Pirlo ikke vil forlate klubben, heller ikke til fordel for sin gamle sjef Carlo Ancelotti i Chelsea.