Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bundesliga:

Huntelaar varsler at han vil gi seg i Schalke

- Dette er mitt siste år.

REISER HJEM? Klaas-Jan Huntelaar er inne i sin siste sesong i Schalke. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix<div><br></div>
REISER HJEM? Klaas-Jan Huntelaar er inne i sin siste sesong i Schalke. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix

Vis mer

Klaas-Jan Huntelaars sju år lange karriere i Schalke går mot slutten. Spissen ønsker mer spilletid og vurderer en retur til nederlandsk fotball.

– Situasjonen i Schalke er ikke tilfredsstillende. Kontrakten min går ut etter sesongen, så dette er mitt siste år i Schalke, sier 33-åringen til avisen De Telegraaf.

Denne sesongen er det blitt kun 12 seriekamper for den nederlandske spissen. Han har totalt spilt 234 kamper og scoret 125 mål for Gelsenkirchen-klubben.

Huntelaar avviser en overgang til Kina, slik enkelte andre stjernespillere har valgt på tampen av karrieren. Derimot ser han for seg en mulig retur til Ajax, der han spilte fra 2005 til 2008.

Torsdag får han kanskje testet seg mot gamleklubben når nettopp Ajax tar imot Schalke til kvartfinale i europaligaen.

– Det er gøy, men samtidig ikke. Ved siden av Schalke er Ajax den klubben der jeg har spilt lengst og bygget opp flest kontakter. Jeg har fulgt Ajax siden jeg var en gutt, sier Huntelaar.

(NTB)