Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Huseklepp brakk ankelen i Brann-seier

Brann-ortoped venter på MMS av røntgenbilder.

(Dagbladet.no): Branns serieoppkjøring tok en lei vending i dagens treningskamp i Malaga: Kantspilleren Erik Huseklepp mister de første rundene av årets Tippeliga etter at ankelen brakk.

Omfanget av Huseklepps skade er ennå ikke fullstendig kartlagt, og i Bergen sitter Brann-ortoped Ove Austgulen spent og venter på rapporter fra Spania.

- Det virker som et ankelbrudd. Hvor stygt eller pent det er, vet jeg ikke. Vi venter på bilder på MMS av røntgenbildene. Forhåpentligvis er det gode nok til å si noe om hvor ille de er, sier Austgulen til Dagbladet.no.

Nå krysser han fingrene for at en operasjon kan unngås.

- Det kan ganske virke som et ganske pent brudd. Vi håper at han slipper operasjon. Uansett er han ute i noen uker, forteller Austgulen.

Skygget for seier

Et tidlig frisparkmål av Petter Vaagan Moen var kampens beholdning da Brann slo et reservepreget Malaga fra spansk 2.-divisjon 1-0 i treningskampen.

Seieren kom i skyggen av skaden til Huseklepp. Han hinket av banen ti minutter etter sidebyttet og ble sendt rett til røntgenundersøkelse.

ENDA EN PÅ SKADELISTA: Erik Huseklepp hinket av banen med en brukket ankel 10 minutter ut i 2. omgang mot Malaga. Foto: SCANPIX
ENDA EN PÅ SKADELISTA: Erik Huseklepp hinket av banen med en brukket ankel 10 minutter ut i 2. omgang mot Malaga. Foto: SCANPIX Vis mer

- Erik fikk en vridning i kneet da han skulle slå et innlegg. Han fikk vondt nede i venstre legg, sa Brann-lege Ola Jøsendal til TV 2 Sporten etter kampslutt.

Litt senere kom den triste beskjeden om bruddet.

- Det er et brudd i leggbeinet. Så vi sender ham hjem sannsynligvis fredag, slik at han kan bli operert av en ortoped.

Hassan El Fakiri og Jan Gunnar Solli er også ute med skader for Brann.

(Dagbladet.no/NTB)

<B>I FORM:</B> Petter Vaagan Moen har overbevist i vinter, og scoret kampens eneste mål da Malaga ble slått 1-0.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media