Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Huseklepp detaljer unna langtidskontrakt med Brann

Tilbake i Bergen, melder Portsmouth.

HJEM IGJEN: Erik Huseklepp er klar for gamleklubben Brann.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
HJEM IGJEN: Erik Huseklepp er klar for gamleklubben Brann. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Brann og Portsmouth er enige om en overgang for Erik Huseklepp. Kun forhandlinger om personlige betingelser gjenstår før landslagsspilleren kan gjøre comeback i Bergen.

Portsmouth skrev på sitt nettsted lørdag at nordmannen har skrevet under for fire og et halvt år med bergenserne, men det stemmer ikke helt, ifølge TV 2.

Huseklepp har også vært koblet til andre klubber, men nå ser det ut til at han velger Brann. Spillerens agent, Tore Pedersen, avviser likevel at overgangen er i boks.

- Det er feil. Situasjonen er fortsatt uavklart, sier Pedersen til TV 2.

Daglig leder Roald Bruun-Hansen i Brann forteller at klubbene er enige om et salg, men at forhandlinger om Huseklepps personlige kontrakt gjenstår.

Huseklepp ble solgt fra italienske Bari til Portsmouth i fjor sommer. Den siste delen av forrige sesong var angriperen på utlån i Birmingham. Det skjedde fordi Portsmouth slet tungt økonomisk og måtte kutte i lønnsbudsjettet.

- Erik var fast på laget før situasjonen endret seg dramatisk her. Han var uheldig, for ting ordnet seg ikke helt for ham i Birmingham etter at han spilte jevnlig for oss, sier Portsmouth-manager Michael Appleton til klubbens nettsted.

- Jeg tror Erik føler at å dra tilbake til Norge vil være det beste for landslagskarrieren hans. Vi ønsker ham alt det beste, legger han til.

Angriperen kom første gang til Brann i 2005 og spilte ut 2010-sesongen for de rødkledde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media