Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Huseklepp drar hjem til Bergen

Brenne også ute, Hæstad kalt inn.

UTE: Erik Huseklepp var misfornøyd med innsatsen mot Island, nå gjør en skade at han ikke får rettet opp inntrykket mot Makedonia. Her testes han av landslagets fysioterapeut Roar Robinson under dagens trening. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
UTE: Erik Huseklepp var misfornøyd med innsatsen mot Island, nå gjør en skade at han ikke får rettet opp inntrykket mot Makedonia. Her testes han av landslagets fysioterapeut Roar Robinson under dagens trening. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

||| (Dagbladet.no): Erik Huseklepps vonde lår gjør det umulig for ham å spille mot Makedonia, og Brann-spissen vender dermed hjem til Bergen i stedet, melder klubbens hjemmesider.

Norges pressesjef Jon Mørland sier til Dagbladet at Huseklepps tester på dagens trening ikke ga positive svar. Samtidig er Simen Brenne uaktuell til morgendagen, og Kristoffer Hæstad hentes inn som erstatter.

- Jeg har fått en kjenning på baksiden av låret. Jeg kjenner det trykker når jeg spurter og da er det vanskelig å skulle spille kamp. Det er kjedelig å ikke være med i morgen, men sånn er det bare. Det er viktigere å ta det rolig enn å riskere en strekk og være enda lengre ute, sier Huseklepp selv.

Huseklepp er også usikker til Branns kamp mot Viking mandag.

- Jeg håper å rekke den kampen, men det er vanskelig å si foreløpig, sier han.

Norge stilte redusert under den første treninga på Bislett i går da Tom Høgli var borte med forkjølelse og John Carew, Erik Huseklepp, Christian Grindheim og Simen Brenne gjorde alternative øvelser. Høgli var tilbake på trening i dag. Det samme var Carew og Grindheim.

Landslagssjef Egil Olsen medga tidligere i dag at Norge har litt å slite med på skadefronten, dagen før siste kvalikkamp.

- Vi har noen som står over i dag også. Simen står over da han kjenner tendenser til etterdønninger av den lille hjernerystelsen han fikk mot Island. Huseklepp skal prøves i dag, og jeg vet ikke helt om han blir klar. Vi har litt å slite med, sier Drillo og legger til:

- Tom er tilbake og skal trene, og når det gjelder Grindheim og Carew, handlet det mest om at de var slitne, men de skal være klare nå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media