- Huseklepp er en villmann

Utenlandsprofilene mener han er klar for en større liga.

MÅLFARLIG: Erik Huseklepp overlistet John O'Shea og Shay Given én gang, og var nær ved å score minst ett til. Foto: Peter Morrison, AP/Scanpix
MÅLFARLIG: Erik Huseklepp overlistet John O'Shea og Shay Given én gang, og var nær ved å score minst ett til. Foto: Peter Morrison, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DUBLIN (Dagbladet): Siden sommerferien har Erik Huseklepp scoret fire mål på seks kamper. Han scoret begge Norges mål mot Frankrike  og det eneste i kvalikkampen mot Portugal.

I går ble han matchvinner igjen i privatkampen mot Irland. Og igjen blomstret han etter å ha blitt flyttet fra kant- til spissposisjon etter pause.

- Jeg har hatt noen gode kamper som kantspiller også, og synes det gikk greit i første omgang, og så kom jeg skikkelig i gang i andre, sier Huseklepp.

Han var med på oppbygningen, og var deretter sist på ballen da Norge sikret seieren med en praktkontring rett før slutt i Dublin.

Nær ett mål til Huseklepp kunne også scoret like etter pause, da han løp fra det irske forsvaret i jakten på et langt, norsk framspill. Men Shay Given hadde forlatt det irske målet og ryddet unna på 16-metersstreken.

- Han var egentlig på bærtur, jeg kunne lobbet over ham. Men jeg ble så overrasket over at han var der, sier Huseklepp.

Huseklepp svarer unnvikende på spørsmål om mulige overganger til utlandet. Han har vært regnet som et av de heteste salgsobjektene i Tippeligaen de siste årene, men enn så lenge har ingenting skjedd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer