BERGENS YNDLING: Erik Huseklepp er Branns viktigste spiller og desidert største salgsobjekt. Til sommeren kan en overgang til Premier League-klare Newcastle være høyaktuelt. Foto: SCANPIX
BERGENS YNDLING: Erik Huseklepp er Branns viktigste spiller og desidert største salgsobjekt. Til sommeren kan en overgang til Premier League-klare Newcastle være høyaktuelt. Foto: SCANPIXVis mer

- Huseklepp er perfekt for Newcastle

Forlater Brann til sommeren, tror agenten.

|||• Følg og diskuter Tippeligaen direkte i studio fra klokka 18 i dag!

(Dagbladet): Erik Huseklepp er blitt koblet til engelske klubber en rekke ganger det siste året, med Newcastle blant de fremste interessentene.

I dag skriver Newcastle-avisa Sunday Sun at årets vinner av Championship er klare for å legge inn et konkret bud på Brann-spissen. Agent Stig Lillejord er ikke akkurat avvisende:

- Før jeg hører fra Chris (Hughton, Newcastle-manager) eller noen andre i klubben, er det fortsatt bare et rykte. Men en overgang til Newcastle, nå som de er tilbake i Premier League, ville være perfekt for Erik, sier han til avisa.

Ny kontrakt null problem
Så seint som i mars skrev Huseklepp under på en ny treårsavtale med Brann, mot at bergensklubben ikke priset ham for høyt i neste overgangsvindu.

Lillejord føler seg trygg på at 25-åringen forsvinner allerede da.

- Selv om han har skrevet ny kontrakt med Brann skal ikke det være noe problem om en Premier League-klubb kommer med et bud. Jeg tror han drar til sommeren, sier han.

Agenten skriver i en sms til Dagbladet at det ikke er noen hemmelighet at han tror Huseklepp selges til sommeren.

- Jeg har sagt at en type klubb som Newcastle ville være et riktig steg for Erik. Med det menes ikke spesifikt Newcastle, påpeker han.

- Blir en suksess
Lillejord føler seg trygg på at Branns yndling har de ferdighetene som kreves for å lykkes i det mange mener er verdens hardeste liga.

- Han blir en suksess i England. Han har stor fart og kan spille til venstre, til høyre i midten bak en spiss, sier han til Sunday Sun.

Huseklepp og Brann møter for øvrig Strømsgodset hjemme på Brann Stadion i dag. Rødtrøyene står fortsatt bare med én trepoenger på sju kamper, og trenger sårt en seier for å komme seg vekk fra sumpa.

To mål er beholdningen for Brann-spissen så langt.

RYKKET OPP TIL PREMIER LEAGUE: Newcastle vant Championship og rykket opp igjen til Premier League på første forsøk. Her er det Alan Smith og Kevin Nolan som holder pokalen. Foto: AP Photo/Scott Heppell
RYKKET OPP TIL PREMIER LEAGUE: Newcastle vant Championship og rykket opp igjen til Premier League på første forsøk. Her er det Alan Smith og Kevin Nolan som holder pokalen. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer