<strong>BOB-BOB:</strong> Den gamle stadion-helten Erik Huseklepp får ikke fornyet sin Brann-kontrakt.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BOB-BOB: Den gamle stadion-helten Erik Huseklepp får ikke fornyet sin Brann-kontrakt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Huseklepp ferdig i Brann

Ikke enig med klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brann og Erik Huseklepp blir ikke enige om en ny kontrakt for 31-åringen, skriver Bergensavisen.

– Vi har tilbudt ham en kontrakt, men vi har ikke kommet til enighet. Nå har begge parter bestemt seg for å avslutte samtalene. Vi er enige om at vi ikke blir enige, bekrefter Branns sportssjef Rune Soltvedt.

Brann har tilbudt Huseklepp en ettårsavtale med mulighet for forlengelse. Huseklepp ønsker seg en kontrakt av lengre varighet.

– Erik er et ikon i Brann, og vi ville jo ha ham med videre. Vi tilbød ham en kontrakt. Samtidig er dette valg vi må ta uansett spiller. Utviklingen hans har ikke vært som vi ønsket, og han har en alder som også spiller inn. Vi er nødt til å ta de valgene vi mener er rett for klubben, sier Soltvedt.

– Jeg prøver å jobbe på videre. Det eneste fokuset jeg har er å jobbe hardt for Brann ut denne sesongen, sier Huseklepp til Bergensavisen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer