SER UT TIL Å VENDE HJEM: Erik Huseklepp spilte seks sesonger i Brann før han dro til Italia. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SER UT TIL Å VENDE HJEM: Erik Huseklepp spilte seks sesonger i Brann før han dro til Italia. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Huseklepp kan bli klar for Brann i dag

Avisen BT melder at klubbene har kommet til en muntlig enighet.

(Dagbladet): Erik Huseklepp kommer gratis til Brann dersom avtalene formaliseres og undertegnes. Dette er bare et drøyt halvannet år etter at han gikk til italienske Bari for rundt 14 millioner kroner. Avisen BT mener at papirene skal undertegnes i dag.

Klubben er på sin side forsiktig med å uttale seg om saken da det også tidligere har det vært nære på å formalisere avtalen mellom Brann, Portsmouth og Bari, men da har den italienske Serie B-klubben strandet forhandlingene i siste øyeblikk.

Allerede i april var det snakk om at Huseklepp ville vende hjem til Bergen.

Desperate Portsmouth sliter økonomisk og har ikke råd til å lønne sine spillere. Klubben skal derfor være desperat etter å kvitte seg med nordmannen som var utlånt til Birmingham forrige sesong. Tidligere har klubbens bedt spillere gå med på kraftige lønnskutt.

Avtalen med Brann vil sikre Huseklepp noe under tre millioner kroner i året.

Dagbladet har ikke lyktes å komme i kontakt med daglig leder Roald Bruun-Hanssen i Brann, som har ledet forhandlingene fra Bergen-klubbens side.