Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Huseklepp kan miste Viking-kampen

Ble skadd for Norge.

SPISS UTE: Erik Huseklepp (t.v.) har vært John Carews spissmakker i de to siste landskampene. Brann-spissen er nå skadd. Foto: Lise Åserud / Scanpix
SPISS UTE: Erik Huseklepp (t.v.) har vært John Carews spissmakker i de to siste landskampene. Brann-spissen er nå skadd. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

|||

Erik Huseklepp måtte melde forfall til kveldens landskamp mot Makedonia. Det er heller ikke sikkert han spiller for Brann mot Viking mandag.

Det er en liten strekk i låret som spissen pådro seg mot slutten av kampen mot Island lørdag som har skapt problemer. I dag ble han undersøkt av Brann-lege Ove Austgulen.

- Det er snakk om en strekk på baksiden av venstre lår, så selv om han har fått behandling i dag, er han usikker til Viking-kampen. Vi tar en dag av gangen og se hvordan det går, sier Austgulen.

Ved siden av Huseklepp er også Rodolph Austin, Gylfi Einarsson og Håkon Opdal usikre foran mandagens kamp, melder Brann.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling