Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Huseklepp laget straffe da Bari rykket ned

Spiller i Serie B neste sesong.

65 MINUTTER: Erik Huseklepp laget straffespark da Bari rykket ned til Serie B lørdag. Foto: EPA/LUCA TURI/SCANPIX
65 MINUTTER: Erik Huseklepp laget straffespark da Bari rykket ned til Serie B lørdag. Foto: EPA/LUCA TURI/SCANPIX Vis mer

Erik Huseklepp og Bari tapte 0-1 for Sampdoria og fikk den endelige bekreftelsen på at laget må spille i serie B neste sesong. Huseklepp står fortsatt målløs for et Bari-lag som har hatt en forferdelig sesong.

Lørdag fikk han 65 minutter for laget som bare har vunnet fire av sine 34 kamper så langt i sesongen. Fem minutter før han ble byttet ut forårsaket han straffesparket som Nicola Pozzi satte i mål.

Pozzi sikret med det tre viktige poeng for Sampdoria, som krøp over nedrykksstreken på bedre målforskjell enn Lecce.

Inter snudde mot Lazio I motsatt ende av tabellen gjorde Inter en solid snuoperasjon som gir liv til håpet om å snyte byrival Milan for seriegullet.

Hjemmekampen mot Lazio startet marerittaktig da keeper Julio Cesar ble utvist for en takling innenfor egen 16-meter etter 23 minutter. Straffen ble satt i mål av Mauro Zarate, og utgangspunktet så håpløst ut for Inter med 10 mann.

Men en frisparkscoring av Wesley Sneijder like før pause ble fulgt opp av 2-1 ved Samuel Eto'o i det 53. minutt, og Inter sikret seg tre verdifulle poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media