Huseklepp med lekker scoring i Brann-comebacket

Stabæk ydmyket på eget gress.

LEKKERBISKEN: Erik Huseklepp scoret og var ellers meget god for Brann mot Stabæk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
LEKKERBISKEN: Erik Huseklepp scoret og var ellers meget god for Brann mot Stabæk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stabæk - Brann 0-4

Erik Huseklepp gjorde Brann-comeback, scoret ett mål og slo en målgivende pasning da Stabæk ble slått 4-0 på eget gress.

- Vi spilte litt ruskete i første omgang, men det kom seg i andre. Til slutt ble det veldig bra, sier Huseklepp til TV 2 etter kampen.

Lagene åpnet jevnt, men omtrent halvveis ut i den andre omgangen tok Brann mer og mer over. Kim Ojo fikk to muligheter på få sekunder, men Jan Kjell Larsen og tverrliggeren sto i veien for nigerianeren.

Ti minutter før pause fant imidlertid bergenserene veien til nettmaskene. Sævarsson slo inn fra høyre, og Amin Askar headet mot mål. Stabæk-keeperen bokset ballen vekk, men bare i beina til Bentley som hamret ballen i åpent mål.

Andre omgang åpnet på verst tenkelig vis for Stabæk. Huseklepp la ballen tilbake til Erdin Demir som skjøt ballen mot mål. Ballen var på vei utenfor, men Birkir Már Sævarsson sto på riktig plass til riktig tid og styrte ballen i mål.

Fem minutter etter ble vondt verre for hjemmelaget da Bentley scoret sitt andre for kvelden. Huseklepp slo en fin stikker til Bentley, og avslutningen til Bentley gikk forbi Larsen og i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer