Huseklepp og Guastavino herjet med Godset

Skottland-helten scoret to og la opp til to.

I KJEMPESLAG: Branns Erik Huseklepp skapte enorme problemer for Strømsgodset og Alexander Aas på Brann Stadion. Og nå får Huseklepp hjelp av Diego Guastavino også.
Foto:  Marit Hommedal  / SCANPIX
I KJEMPESLAG: Branns Erik Huseklepp skapte enorme problemer for Strømsgodset og Alexander Aas på Brann Stadion. Og nå får Huseklepp hjelp av Diego Guastavino også. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Proffaktuelle Erik Huseklepp var den store spilleren da Brann vant 4-2 hjemme mot Strømsgodset. 24-åringen scoret to mål og hadde to målgivende pasninger.

Onsdag laget Sandsli-gutten ett av Norges mål i VM-kvalifiseringskampen mot Skottland. Mot Strømsgodset fortsatte den tidligere Fyllingen-spilleren storspillet i den røde drakten. Brann passerte dermed Stabæk på tabellen, og henger på Odd Grenland i kamp om bronsen.

Nykommer Diego Guastavino fikk tillit fra start i sin første hjemmekamp for rødtrøyene. Sammen med Erik Huseklepp dannet han etter hvert en fryktet duo på topp hos vertene.

- Diego er en klok fotballspiller, og samarbeidet fungerte veldig bra utover i kampen. Jeg regner med at samarbeidet blir bedre og bedre for hver kamp, hvis vi får spilt sammen. Brann har mange gode spisser, så det er jo ikke sikkert, sa Huseklepp.

Bergenserne våknet det siste kvarteret av åpningsomgangen, og overtok initiativet etter en brukbar Godset-innledning. Både Petter Vaagan Moen, Jan Gunnar Solli og Gylfi Einarsson hadde store muligheter til å gi vertene ledelsen, men lagene gikk til pause uten nettkjenning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer