Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Huseklepp scoret sitt første mål for Bari

Tre straffespark og tre røde kort da Roma avgjorde fem minutter på overtid.

SENTRAL: Eirik Huseklepp stod bak begge målene til Bari i dagens kamp. Foto: (AP Photo/Donato Fasano)
SENTRAL: Eirik Huseklepp stod bak begge målene til Bari i dagens kamp. Foto: (AP Photo/Donato Fasano) Vis mer

(Dagbladet): Bari-Roma 2-3 (2-1)

Bari hadde ikke annet enn æren å spille for når de tok imot Roma hjemme på San Nicola stadion i kveld. Laget ligger spikret sist i Serie-A, mens Roma kjemper om den viktige fjerdeplassen som vil gi nye muligheter til å spille i Champions League.

Vi hadde en helnorsk duell i Bari, med John Arne Riise på den ene banehalvdelen, og Eirik Huseklepp på den andre.

Bari startet best, og Huseklepp skaffet hjemmelaget straffespark etter at et innlegg traff hånden til midtstopper Juan. Simone Bentivoglio var sikker fra krittmerket, og satte ballen midt i mål.

Totti utliknet noen minutter senere på et frispark, før det igjen var duket for Huseklepp.

Nordmannen fikk stå helt umarkert inne i feltet og stupheade ballen i mål til en 2-1 ledelse like før pause. En vakker scoring av vingen.

Tre røde kort Etter pause kom nordmannen til en god mulighet, men han bommet regelrett på ballen.

Daniele De Rossi gjorde jobben vanskeligere for Roma med en stygg albue som gav spilleren et korrekt rødt kort like etter hvilen.

Roma gav seg ikke selv med ti mann, og etter 56 minutter var det duket for nok et straffespark, denne gangen til bortelaget. Totti var sikker fra krittmerket, og spilleren gikk samtidig opp på femteplass over de mestscorende spillerne i Italia med 206 mål.

Totti fikk mulighet til å sende Roma til himmels da bortelaget fikk straffespark igjen. Episoden førte også til at Bari måtte spille resten av kampen med ti mann.

Dessverre for Roma satte en ellers sikker Totti ballen knallhardt i stolpen.

Men Roma gav aldri opp. Fire minutter på overtid dukket Rosi opp på bakerste stolpe og satte inn vinnermålet med magen. Overlegget kom fra John Arne Riise.

Like før slutt ble det nok et rødt kort. Det tredje for kvelden. Perotta slo til en teatralsk Marcelo og ble sendt i en tidlig dusj.

Det var få dueller mellom de to nordmennene i kampen, og ti minutter før slutt fikk Huseklepp en fortjent hyllest av hjemmefansen da han ble byttet ut.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media