Huseklepp vil forlate Brann

Kan gå gratis ved sesongslutt.

• Les også: Her er de 58 gratis-spillerne

(Dagbladet.no): Driblekanten Erik Huseklepp sier nok en gang nei til et kontraktstilbud fra Brann.

Ikke fordi tilbudet er for dårlig, men fordi 22-åringen føler han har fått for lite spilletid.

- Det er bare det at jeg synes jeg får spille for lite i forhold til at jeg ønsker å utvikle meg som fotballspiller, sier han til BA.no.

Blir hett salgsobjekt

- Nå forholder jeg meg til den kontrakten jeg har med Brann, som går ut 31. oktober i år, legger han til, på spørsmål om dagens nei er å regne som endelig.

Uansett rykker han nå opp til å bli et av de heteste salgsobjektene denne sommeren, ettersom han er ung og fordi han altså er en av 58 tippeligaspillere (se hele lista i faktaboksen) som bare har kontrakt ut sesongen.

Dermed kan han allerede nå begynne å forhandle med en mulig ny arbeidsgiver, for deretter gå gratis fra Brann etter sesongslutt.

SKIFTER KLUBB? Erik Huseklepp er en av 58 tippeligaspillere som har en kontrakt som går ut ved sesongslutt. Da kan han gå gratis til en ny klubb. Foto: BJØRN LINDGREN/BLIPIX/SCANPIX
SKIFTER KLUBB? Erik Huseklepp er en av 58 tippeligaspillere som har en kontrakt som går ut ved sesongslutt. Da kan han gå gratis til en ny klubb. Foto: BJØRN LINDGREN/BLIPIX/SCANPIX Vis mer

Alternativet for bergensklubben er å selge spilleren før den tid - eller å overbevise ham om at han kan få mer spilletid på Stadion i framtida.

Ønsket i Lillestrøm, Stavanger - og Bergen

- Erik er en spiller vi ønsker å ha med videre. Han har meget gode offensive kvaliteter og det er rette tidspunkt å bruke dem på. Han er en spennende spiller, har Mons Ivar Mjelde tidligere slått fast.

I tillegg altså Brann og dessuten Lillestrøm, skal også Viking ønske seg unggutten i stallen.

- Good match, Erik. We should talk, sa Viking-trener Uwe Rösler til Huseklepp da Viking slo Brann forrige søndag.

Dette er en av bare to kamper ving-talentet har fått starte denne sesongen, og dette mener han altså at er for lite.

Huseklepp vil forlate Brann
Huseklepp vil forlate Brann