Huseklepps Celtic-eventyr kan gå i vasken

Skottene skal ha trukket seg fra forhandlingene.

IKKE TOMMEL OPP: Britiske Sky Sports melder i kveld at Celtic har gitt opp å bli enige med Brann om en overgang for Erik Huseklepp.Foto: SCANPIX/AP/Peter Morrison
IKKE TOMMEL OPP: Britiske Sky Sports melder i kveld at Celtic har gitt opp å bli enige med Brann om en overgang for Erik Huseklepp.Foto: SCANPIX/AP/Peter MorrisonVis mer

(Dagbladet): Den skotske toppklubben Celtic har trukket seg fra videre forhandlinger med Brann om et kjøp av Erik Huseklepp, melder Sky Sports.

Manager Neil Lennon skal ha vært svært lysten på å hente landslagsspissen til Glasgow, men klarte ikke å bli enig med bergenserne om en overgangssum.

Ifølge TV 2 hadde budet fra Celtic en totalramme på rundt 10 millioner kroner, men kun tre millioner av disse utbetalt med en gang ble for lite for Brann.

Dermed vil Celtic lete etter forsterkninger andre steder.

Tidligere har det blitt rapportert at Brann krevde 20 millioner kroner for spissen, som nylig undertegnet en ny kontrakt med klubben, under forutsetning av at klubben ville vise velvilje dersom en stor klubb ønsket å kjøpe ham.

Huseklepp var så interessert i en overgang til Celtic at han besluttet å gi avkall på 1,7 millioner kroner i sign-on-fee, som han etter planen skulle få utbetalt denne måneden, i tillegg til rundt 200 000 kroner i feriepenger, dersom alt skulle gå i orden.

- Dette er mitt bidrag til å få denne avtalen i orden. Jeg ønsker virkelig å spille for Celtic og å få sjansen i skotsk liga, sa Huseklepp til BT.

Huseklepp følte seg dårlig behandlet da Brann ikke fulgte det han mente var en «gentleman's agreement», om at de ikke skulle ødelegge for ham om det dukket opp en stor utenlandsk klubb.

Foruten Celtic har Huseklepp blitt koblet til flere Premier League-klubber den siste tida.