Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Huseklepps lønn i Bari så langt: 0 kroner

- Men jeg har fått spille mot Inter og Milan, sier han.

LESTE OM SEG SELV: Erik Huseklepp bladde gjennom Dagbladet dagen etter at han reddet et viktig poeng for Norge mot Danmark. Nå bærer det tilbake til Bari i Italia - der han ennå ikke har mottatt lønn. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
LESTE OM SEG SELV: Erik Huseklepp bladde gjennom Dagbladet dagen etter at han reddet et viktig poeng for Norge mot Danmark. Nå bærer det tilbake til Bari i Italia - der han ennå ikke har mottatt lønn. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): 31. januar ble Erik Huseklepp solgt fra Brann til Bari for cirka 15 millioner kroner.

Siden da er det gått 55 dager - uten at landslagshelten fra lørdag kveld har mottatt sin første lønning av Serie A-jumboen.

- He-he. Det tenker jeg ikke så mye på. Jeg har ikke så mye kommentarer rundt det. Det får bare gå sin gang, sier Huseklepp til TV 2.

Fra før har han en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate Bari for en gitt sum ved et nedrykk - et nedrykk som i praksis er klart med åtte kamper igjen å spille.

Men om Bari ikke betaler lønn til spillerne trenger man neppe noen klausul for å komme seg vekk.

Huseklepp er uansett ikke av typen som klager - i hvert fall ikke i media.

- Jeg har fått lov til å spille mot Inter. Jeg har fått lov til å spille mot Milan på San Siro. Det er stort for meg uansett, sier han til TV 2.

Det er ikke bare 26-åringen som ikke får pengene han har krav på. Fredag meldte Bergens Tidende at Brann har klaget Bari inn til FIFA, som en konsekvens av at italienerne fortsatt ikke har betalt første avdrag for spissen.

- Jeg kan bekrefte at vi ikke har mottatt det første avdraget på betalingen og at vi har sendt gjentatte henvendelser til Bari angående dette, uten å motta tilfredsstillende svar, sa daglig leder Roald Bruun Hansen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media