Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd: - Laget kjørte utrolig godt

Stolt av lagkameratene etter OL-bronsen.

STOLT HUSHOVD: Thor Hushovd er stolt av landslagskameratene som sikret bronse på fellesstarten i OL lørdag. Her er Alexander Kristoff med OL-medaljen. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini
STOLT HUSHOVD: Thor Hushovd er stolt av landslagskameratene som sikret bronse på fellesstarten i OL lørdag. Her er Alexander Kristoff med OL-medaljen. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer

Thor Hushovd er stolt av landslagskameratene som sikret bronse på fellesstarten i OL lørdag.

Den tidligere verdensmesteren har fått sin egen sesong ødelagt av helseproblemer og kom ikke til OL, men han gleder seg over Alexander Kristoffs tredjeplass.

- Jeg er veldig stolt på vegne av norsk sykkelsport. Det ble bronse, og den var helt fortjent. Laget kjørte utrolig offensivt og godt, sa Hushovd til NTB lørdag.

MÅTTE BRYTE: Hushovd har fått sin egen sesong ødelagt av helseproblemer og kom ikke til OL, men han gleder seg over Alexander Kristoffs tredjeplass.
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
MÅTTE BRYTE: Hushovd har fått sin egen sesong ødelagt av helseproblemer og kom ikke til OL, men han gleder seg over Alexander Kristoffs tredjeplass. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix Vis mer

- Det gir meg kjempemotivasjon til å komme tilbake, og foran den jobben jeg må gjøre for å komme tilbake fra mine problemer, sa han.

Denne sesongen er trolig over for Hushovd, som må fokusere på 2013-sesongen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media