Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd 13 sek. bak på tempoetappen

Sykler Katalonia rundt.

Thor Hushovd endte på 14. plass på mandagens åpningsetappe av rittet Katalonia rundt i Spania. Sveitseren Fabian Cancellara vant, mens Mads Kaggestad endte på 139. plass.

CSC-rytteren Cancellara syklet den 12,6 kilometer lange tempoetappen på 14 minutter og 55 sekunder. Det var tre sekunder raskere enn russeren Vladimir Karpets som endte på andreplass. Credit Agricole-rytteren Thor Hushovd endte på 14. plass, 13 sekunder bak vinneren.

- Jeg må si meg fornøyd med gjennomkjøringen og dette er bra trening frem til Dauphine og Touren. Tror det kan bli en bra uke og det ser ut til at formen er på plass også, sier Hushovd til Syklingens Verden.

Det gikk ikke fult så fort med Hushovds norske lagkamerat Mads Kaggestad. Han endte på 139. plass, ett minutt og ni sekunder bak Cancellara.

- Jeg startet veldig hardt og sprakk. Det var greit nok. Det er ikke på tempoetappene jeg skal gjøre det, sier Kaggestad til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Han sykler Katalonia rundt for å prøve å komme med på laget som skal sykle Tour de France i juli.

- Det er nok 4-5 syklister på laget som er sikret plass i Frankrike, men jeg tror det er åpent om de resterende plassene. Jeg håper selvfølgelig at jeg kan greie å være offensiv og komme med på laget, sier Kaggestad.

(ANB)

14. PLASS: Thor Hushovd syklet inn til en 14. plass i Spania. Foto: SCANPIX
14. PLASS: Thor Hushovd syklet inn til en 14. plass i Spania. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling