Hushovd avviser at han vil droppe OL

- Godt forberedt til Beijing.

(Dagbladet.no): NRK meldte i kveld at Thor Hushovd vurderte å droppe OL. Det tilbakeviser nå hovedpersonen selv.


- Jeg har ingen planer om å droppe OL, sier Thor Hushovd til Fædrelandsvennen.

Et tøft Tour de France der han syklet mange etapper med penicillin i kroppen var tøft for Grimstad-gutten, men etter GP-seieren i Arendal i kveld føler han seg likevel veldig godt forberedt.


- De siste opplevelsene i Tour de France har ikke påvirket meg nevneverdig, og jeg er forberedt til lekene i Beijing, sier Hushovd.
 

Credit Agricole-rytteren vant Arendal Grand Prix foran Edvald Boasson Hagen.


OL i Beijing mistet riktignok en av de andre store sykkelprofilene i dag. Australieren Cadel Evans måtte trekke seg fra temporittet.

- Jeg falt på et vått gulv søndag og min laglege kikket på det med en gang, men sa jeg ikke skulle bekymre meg. Men på flyet hjem begynte kneet og hovne opp. Så måtte jeg til en spesialist som anbefalte meg å trekke meg fra enkeltstarten, sier Evans, ifølge NTB.

Han har ikke avgjort om han vil trekke seg fra fellesstarten ennå.

SLITEN: Et tøft Tour de France er ikke helt ute av kroppen til Thor Hushovd, men han er klar på at han likevel orker å stille til start i OL. Her gjør han seg klar før Arendal GP tidligere i dag. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX
SLITEN: Et tøft Tour de France er ikke helt ute av kroppen til Thor Hushovd, men han er klar på at han likevel orker å stille til start i OL. Her gjør han seg klar før Arendal GP tidligere i dag. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX Vis mer
Hushovd avviser at han vil droppe OL