Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd beholdt spurttrøya

Klar for ny duell mot Petacchi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thor Hushovd endte på en 10. plass på den sjette sykkeletappen i Tirrano-Adriatico.

Verken Hushovd eller de andre rytterne i feltet svarte på Leonardo Bertagnollis angrep under kilometeren fra mål. Bertagnolli tråkket til innenfor den siste kilometeren, og ingen i feltet svarte på italienerens langspurt. Hushovd kom seg heller ikke langt nok fram i hovedfeltet, og endte på en 10. plass.

- Jeg satt bra plassert inn til det gjenstod 200 meter. Da stivnet jeg og klarte ikke å få opp farten i spurten. Men jeg er klar for ny kamp mot Petacchi i morgen. Det ligger an til en ny spurt også på den etappen, sier Hushovd til Syklingens verden.

Alessandro Petacchi endte på andreplass, mens Riccardo Ricco knep tredjeplassen. Kurt Asle Arvesen syklet i mål sammen med resten av hovedfeltet på 28. plass.

Hushovd leder fremdeles i kampen om spurttrøya. Han har 27 poeng. Sammenlagt er Credit Agricole-syklisten nede på en 30. plass. Dermed leder han fortsatt i kampen om spurttrøya i Tirrano-Adriatico. Kurt Asle Arvesen ligger på en 11. plass sammenlagt.

(ANB)

KLAR FOR NY SPURTDUELL: Her jubler Thor Hushovd etter lørdagens spurtseier. I morgen vil han gjenta bedriften.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!