Hushovd bekrefter: - Tinkoff-Saxo vil ha meg

- Tinkoff-Saxo ha meg.

Til russisk lag? Både Edvald Boasson Hagen og Thor Hushovd er nå linket til Tinkoff-Saxo. Det russiske laget ledes av dansken, Bjarne Riis og har stjerner som Alberto Contador på laget. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
Til russisk lag? Både Edvald Boasson Hagen og Thor Hushovd er nå linket til Tinkoff-Saxo. Det russiske laget ledes av dansken, Bjarne Riis og har stjerner som Alberto Contador på laget. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede kjent at Thor Hushovd ikke er ønsket med videre i BMC fra neste sesong.

Nå kan Oksen fra Grimstad selv avsløre at det russiske laget, Tinkoff-Saxo med Bjarne Riis i spissen, ønsker nordmannen.

- De har alltid vist interesse for meg, og Bjarne Riis har tatt kontakt flere ganger gjennom årene, så det stemmer vel nå også, forteller Hushovd til TV 2.

Fremtiden er usikker for Hushovd, som med stadige gjentakelser viser tilbake til fjorårets høstsesong hvor han var blant de mestvinnende i Pro Tour-sirkuset.

- Det er en viss interesse der ute, men jeg har ikke veldig sterke kort på hånden, medgir han.

Dermed kan både Hushovd og Edvald Boasson Hagen havne i samme lag ettersom sistnevne også skal være et hett navn på ønskelista i det russiske laget.

Skuffet tirsdag - sjefen visste ingenting Denne uken kjemper Hushovd desperat om en plass på årets Tour de France-lag i BMC. I rittet Critérium du Dauphiné, må Oksen vise seg fram for å ha en mulighet.Tirsdag ble likevel alt annet enn en jubeldag på Hushovd som blant en av de første rytterne i hovedfeltet, måtte slippe opp siste stigning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer