- Hushovd blir en nøkkelrytter for oss

Tror Grimstad-oksens nye lag.

(Dagbladet.no): Det har vært en dårlig bevart hemmelighet, men nå er det offisielt: Thor Hushovd er klar for Cervelo TestTeam.

- Det var et enkelt valg å gå til Cervélo TestTeam. Jeg liker tanken om dette laget, der ikke bare seire teller, men også muligheten til å jobbe tett med sykkelindustrien, sier Grimstad-oksen til TV 2.

Hushovd har hatt tilbud fra flere lag etter at han ble fristilt fra Credit Agricole, som ikke lyktes å få inn en ny hovedsponsor. For ham var det viktigste å finne et lag hvor han ble satset på.

Det blir han i Cervélo TestTeam, lover manager Thomas Campana.

- Med Hushovd har vi en ny ledertype i laget. Thor vil bli en nøkkelrytter for oss. Ikke bare i konkurranser, men også i produktutvikling. Han er i tillegg ev grei fyr, som våre kunder og klienter vil glede seg til å tilbringe tid med, sier han til TV 2.

Det nye laget er startet av den kanadiske sykkelprodusenten Cervélo, som har laget syklene CSC har brukt. Hushovd blir den andre syklisten som signerer for Cervélo TestTeam. Førstemann var årets Tour de France-vinner, Carlos Sastre.

Thor Hushovd har ni år bak seg i Credit Agricole.

SKAL SATSES PÅ: Cervélo TestTeam tror de har skaffet seg en ledertype og nøkkelrytter i Thor Hushovd. Foto: EPA
SKAL SATSES PÅ: Cervélo TestTeam tror de har skaffet seg en ledertype og nøkkelrytter i Thor Hushovd. Foto: EPA Vis mer
- Hushovd blir en nøkkelrytter for oss