Hushovd brøt i Tyskland

Er utkjørt.

Thor Hushovd har trukket seg fra Deutschland Tour. Credit Agricole-kapteinen er utkjørt.

I samråd med sportsdirektør i Credit Agricole, Serge Beucherie, og lagets lege besluttet Thor Hushovd ikke å starte onsdagens etappe i det tyske etapperittet, heter det i en pressemelding.

Grimstad-syklisten har ikke mer å gi.

- Kroppen har dessverre ikke respondert som ønskelig i Tyskland og på gårsdagens etappe kjente Thor at han er langt unna sitt normale nivå. Verken laget eller han selv ønsker at han skal kjøre seg ned igjen, derfor står han nå av løpet før dette skjer. Han stiller heller ikke til start i GP Hamburg på søndag, skriver trener Atle Kvålsvoll i en pressemelding.

Hushovd er nå tilbake i Sveits for å ta blodprøve. Resultatet av denne vil avgjøre løpsopplegget for resten av sesongen.

Deutschland Tour var Hushovds første ritt etter Tour de France.

(NTB)

UTKJØRT:
Thor Hushovd måtte se seg nødt til å trekke seg fra Deutschland Tour. Credit Agricole-rytteren har ikke mer å gi, og vil heller ikke stille til start i GP Hamburg på søndag. Her er han (i grønn trøye) i aksjon under årets Tour de France. Foto: Ian Langsdon, EPA/SCANPIX
UTKJØRT: Thor Hushovd måtte se seg nødt til å trekke seg fra Deutschland Tour. Credit Agricole-rytteren har ikke mer å gi, og vil heller ikke stille til start i GP Hamburg på søndag. Her er han (i grønn trøye) i aksjon under årets Tour de France. Foto: Ian Langsdon, EPA/SCANPIX Vis mer
Hushovd brøt i Tyskland