Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hushovd fikk spurtbank igjen

Andreplass i Tour of Missouri.

BLE OVERLISTET: Francesco Chicchi valgte å spurte alene på motsatt side av Hushovd & co, og lyktes med det. Foto: AFP PHOTO FRED TANNEAU
BLE OVERLISTET: Francesco Chicchi valgte å spurte alene på motsatt side av Hushovd & co, og lyktes med det. Foto: AFP PHOTO FRED TANNEAU Vis mer

|||

Thor Hushovd spurtet for sin annen etappeseier i sykkelrittet Tour of Missouri, men måtte nøye seg med 2.-plass lørdag.

Hushovd holdt konkurrentene han spurtet mot bak seg, men italienske Francesco Chicchi valgte å spurte alene på andre side av gata og kunne løfte hendene over hodet som etappevinner.

Etappen hadde høyeste snittfart av noe sykkelritt i Nord-Amerika noensinne, hele 48,04 km/t. På grunn av medvind og aktiv jobbing i feltet nådde feltet fram til St. Joseph 25 minutter raskere enn noen hadde ventet.

Hushovd ble slått av Chicchi, men endte foran Lucas Sebastian Haedo som er hans nærmeste konkurrent i kampen om spurttrøya. Hushovd har 17 poengs forsprang før den siste etappen.

David Zabriskie fra USA hadde ingen problemer med å forsvare den gule ledertrøya i rittet. Han har et halvt minutt til svenske Gustav Larsson.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling