Hushovd frustrert over Contador-avgjørelse

Mener dopingsaken burde vært lagt død.

FØR, UNDER OG ETTER: Thor Hushovd (33) frykter at det eneste som vil bli snakket om før, under og etter Tour de France, er om Alberto Contador har dopet seg eller ikke. Dagbladet ble med verdensmesteren på treningstur. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FØR, UNDER OG ETTER: Thor Hushovd (33) frykter at det eneste som vil bli snakket om før, under og etter Tour de France, er om Alberto Contador har dopet seg eller ikke. Dagbladet ble med verdensmesteren på treningstur. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MONTE CARLO (Dagbladet): Thor Hushovd (33) frykter at det eneste som vil bli snakket om før, under og etter Tour de France, er om Alberto Contador har dopet seg eller ikke.

Vi har fått være med verdensmesteren på en rolig treningstur i hjembyen Monaco. Sola står ikke like varmt på som den har gjort de siste dagene, men temperaturen ligger på behagelige 22 grader langs kysten mot Middelhavet.

Hushovd sykler østover fra sentrum av Monte Carlo. Gjennom byen Menton, over grensen til Italia og gjennom knøttlille Latte.

- Frustrerende Når vi er tilbake i Monaco, der arbeidet er i gang med å skru ned tribunene etter Formel 1-løpet sist søndag, får vi Hushovds reaksjon på at Alberto Contador (28) vant Giro d'Italia og at den lille spanjolen får sykle årets Tour de France.

- Det er klart det er frustrerende. Spesielt i den forstand at ingen — også inkludert oss syklister — ikke skjønner noe. Vi forstår ikke hvorfor en avgjørelse ikke kan falle. Kan man ikke bare gi et ja eller nei. Saken burde vært død, sier Thor Hushovd til Dagbladet.

Det var på onsdag rittsjef Christian Prudhomme i Tour-arrangørselskapet ASO sa til nyhetsbyrået Reuters at Contador er velkommen til årets ritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer