Hushovd gir opp den grønne trøya

- Bittert, men Cavendish er tøff, sier Thor.

HVOR ER DU? Mark Cavendish spurtslo Thor Hushovd i kampen om åttendeplassen på dagens etappe, og tok nye poeng i kampen om den grønne trøya. Foto: SCANPIX/AP/Laurent Rebours
HVOR ER DU? Mark Cavendish spurtslo Thor Hushovd i kampen om åttendeplassen på dagens etappe, og tok nye poeng i kampen om den grønne trøya. Foto: SCANPIX/AP/Laurent Rebours Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VITTEL/OSLO (Dagbladet.no): En skuffet Thor Hushovd måtte nok en gang innse at Mark Cavendish ble for sterk, da hovedfeltet spurtet om poeng bak Nicki Sørensen og de seks andre utbryterne på dagens etappe i Tour de France.

- Nå er det bare å spare krefter, glemme den grønne trøyen og prøve å vinne i Paris, sa nordmannen etter målgang, og overfor Dagbladet gjentar han at han ser det store målet som så godt som tapt.

- Er det veldig bittert å gi opp den grønne trøya?

- Ja, det er det selvfølgelig. Men når man kommer over en rytter som Cavendish, så er det tøft, sier Hushovd.

- Hvordan var det å spurte for 8.-plassen?

- Det var gøy at vi klarte å dra og viste at vi var sterke. Det er viktig for oss. Det var en tøff dag, det var veldig varmt og det gikk ekstremt fort de første 90 kilometerne, sier han.

Møte om opptrekketFor om han kan ta med seg noe positivt fra dagens etappe, så er det at Cervelo-toget for første gang i årets Tour liknet på et tog de siste kilometrene.

I motsetning til i går, for eksempel.

- Vi har selvsagt snakket igjennom det. Det må vi gjøre og vi gjorde det i går. Vi prøvde å vise at vi er sterke nok i dag, det viste vi også, sier Hushovd til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer