Hushovd håper på nye klatrestunt i Tour of Norway

- Rytterne våre er sultne og motiverte

HÅPER PÅ MER: Thor Hushovd vil selv overvære etappen mellom Kragerø og Rjukan, der klatretalentene Andreas Vangstad og Carl Fredrik Hagen er nødt til å vise seg fram.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
HÅPER PÅ MER: Thor Hushovd vil selv overvære etappen mellom Kragerø og Rjukan, der klatretalentene Andreas Vangstad og Carl Fredrik Hagen er nødt til å vise seg fram. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): I målområdet etter Trond Håkon Trondsens imponerende seier i Ringerike Grand Prix, forsøkte en glad Atle Kvålsvoll å få fatt i lageier Thor Hushovd.

• Les også: Sparebanken Sør med utklassing i Ringerike GP

- Jeg tror han sitter på flyet, så jeg sendte ham en melding, gliste Kvålsvoll.

Hushovd var faktisk opptatt med en konfirmasjon, men fikk etter hvert nyss i nok en god prestasjon i rekken fra det lille sørlandslaget.

De har ikke flest ryttere, ikke de mest meritterte og tar heller ikke ut lønn for strevet. Men i våres har alle fått øynene opp for Team Sparebanken Sørs ryttere. Spesielt duoen som herjet på Ringerike den 8. og 9.-mai.

- Det var kjempegøy; vanvittig moro og imponerende hvordan de gjorde det. De sykler med selvtillit, og i medgang er det alltid litt annerledes å sitte på sykkelen. Slik ritt avgjøres av ryttere i form, de som har de beste beina og Sparebanken Sør vant fordi de satt med rytterne som var sterkest på tampen av dagen, sier Thor Hushovd til procycling.no.

Spent på Hagen og Vangstad Som lageier sitter Grimstad-mannen i en litt tilbaketrukken rolle. Men han sørger for å holde seg oppdatert på lagets prestasjoner til enhver tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer