Hushovd kjøpte drømmehus

Proffsyklisten Thor Hushovd har flyttet fra hybeltilværelse i Toulose til et drømmehus like ved grensa til Spania. I helga flyttet kjæresten Susanne Haaheim inn. - En skikkelig opptur, sier Hushovd.

Huset på 130 kvadratmeter ligger i Le Boulou - åtte kilometer fra grensen til Spania.

- Helt optimalt. Her har jeg alt jeg trenger; sol, flotte treningsforhold og ikke minst et stabilt varmt klima nesten hele året. Jeg stortrives, sier Hushovd til Fædrelandsvennen.

Med kjæresten på plass i Frankrike blir hverdagene lettere for proffsyklisten. Han innrømmer at han har hatt hjemlengsel.

- Det var ikke alltid like lett. Det var dager da jeg hadde fryktelig hjemlengsel. Jeg er en type som er litt hjemmekjær av meg, sier Hushovd til avisa.

Flesteparten av Hushovds treningskamerater i proffklubben Credit Agricole bor i Toulouse. Nå må Hushovd belage seg på å trene mye alene, men han savner ikke fordelen av å ha noen å trene sammen med spesielt mye.

- Av og til gjør jeg det. Men sykkel er likevel en individuell idrett, og på de harde øktene trener vi ulikt uansett. På langøktene kunne det gå litt fort i perioder. Nøkkelen for å lykkes er at disse går rolig, sier Hushovd.

(Dagbladet.no)

thomas.kristensen@dagbladet.no