DRAMATISK: Sykkelprofilen Thor Hushovd besvimte under vann under innspillingen av «Best av de beste» på TV 2. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
DRAMATISK: Sykkelprofilen Thor Hushovd besvimte under vann under innspillingen av «Best av de beste» på TV 2. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Hushovd kollapset under vann i TV 2-program

Innspilling av «Best av de beste».

(Dagbladet): Den tidligere sykkelprofilen Thor Hushovd (37) besvimte under vann under innspillingen av TV 2-program «Best av de beste».

Det melder TV 2 selv og hendelsen skjedde i mai.

- Jeg husker jeg begynte å kløne. Så tenkte jeg: Jeg må jo dra på litt og holde pusten litt lenger. Jeg følte jeg hadde kontroll, men plutselig var jeg borte. Det var litt skremmende. Men det var jo heldigvis noen som hjalp meg opp igjen, sier Thor Hushovd til programleder Thea Olsen i programmet.
Hendelsen ble omtalt i en episode av «God kveld, Norge» på kanalen lørdag kveld.

 Kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forteller følgende om sikkerheten:

- Ja, vi følte det var forsvarlig å gjennomføre denne øvelsen. Det var i kontrollerte former med flere dykkere i svømmebassenget, og han ble tatt umiddelbart opp da de så under vann hva som var i ferd med å skje. Han var borte i noen få sekunder før han kom til seg selv og da virket han veldig frisk og rask med en gang, sier Dahl til kanalen.

Øvelsen der Hushovd besvimte gikk ut på å presse seg selv under vann.

Ifølge TV 2 var det dykkere som overvåket øvelsen og de fikk dratt Hushovd opp av bassenget med en gang. «Best av de beste» har premiere på TV 2 onsdag.

Det er for øvrig disse som deltar i programmet:

Anders Jacobsen (30), Andreas Mikkelsen (25), Grace Bullen (18), Karoline Dyhre Breivang (35), Lars Berger (36), Maiken Caspersen Falla (24), Niklas Dyrhaug (27), Ragnhild Mowinckel (22), Synnøve Solemdal (26) og Thor Hushovd (37)