Hushovd kvitt magetrøbbel

Tilbake i trening i dag.

Sykdommen har omsider sluppet taket i Thor Hushovd (29), og mandag var syklisten ute på første treningstur etter helgens magetrøbbel.

Spurtkanonen våknet til en mageinfeksjon døgnet før klassikeren Milano - San Remo, der nordmannen var en av favorittene. Han var slått ut hele helgen, men fikk syklet en minitur på 60 kilometer mandag.

- Fortsatt er jeg sliten i kroppen etter å ha vært fullstendig tappet for næring, men det kommer seg. Jeg tar det med ro også tirsdag og satser på noen lengre økter onsdag og torsdag, sier Hushovd til NTB.

Lørdag sykler han Grand Prix E3 og søndag La Fleche Brabanconne. Første store ritt blir klassikeren Flandern rundt 8. april.

- De to løpene til helgen blir oppkjøringsritt. Det er nytteløst å forsøke og ta igjen tapte treningsdager og ritt, mener 29-åringen.

(NTB)

TILBAKE PÅ HJUL: Magetrøbbel satte en stopper for Milan-San Remo, men nå er Thor Hushovd tilbake i trening. Foto: Hushovd
TILBAKE PÅ HJUL: Magetrøbbel satte en stopper for Milan-San Remo, men nå er Thor Hushovd tilbake i trening. Foto: Hushovd Vis mer