Hushovd ligger på 113. plass sammenlagt

Tøff start i Østerrike rundt for 35-åringen.

 SLITER:  Thor Hushovd får det ikke helt til i Østerrike rundt. Etter to etapper ligger BMC-rytteren på en 113. plass sammenlagt.  Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
SLITER: Thor Hushovd får det ikke helt til i Østerrike rundt. Etter to etapper ligger BMC-rytteren på en 113. plass sammenlagt. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpixVis mer

Thor Hushovd fikk det tøft og ble nummer 105 på annen etappe i Østerrike rundt mandag. Kevin Seeldrayers tok sin annen strake seier.

Den norske BMC-rytteren kom ikke med i uttaket til Tour de France. Hushovd sykler derfor på østerrikske landeveier denne uken, men han har foreløpig ikke preget etapperittet. Til det har starten vært for tøff.

Mandag trillet Grimstad-syklisten i mål 12.34 minutter bak vinnertiden. Det ga ham en 105.-plass. Hushovd ble nummer 129 på første etappe søndag.

Seeldrayers var raskest for annen dag på rad. Den belgiske Astana-rytteren kom alene i mål i Kitzbühler Horn. Han vant med fem sekunder foran lagkamerat Alexander Dijatsjenko på annenplass.

I sammendraget leder Seeldrayers med 43 sekunder, mens Dijatsjenko er nummer to. Hushovd ligger på 113.-plass sammenlagt, 31.58 minutter bak teten.

Rittet avsluttes i Wien søndag.

(NTB)