Hushovd liker å ikke være sjefsokse

- Visste hva jeg gikk til i BMC.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KORTRIJK (Dagbladet): I morgen formiddag sykles det om et av sesongens aller største mål når Thor Hushovd, Edvald Boasson Hagen og resten av verdenseliten skal gjennom det 255-kilometer lange blodslitet Flandern rundt.

Men selv om Hushovd har syklet rittet mange ganger tidligere, skal han gjennom brosteinsklassikeren med en slags følelse av å være førstereisegutt denne sesongen.

Grimstad-oksen har i sine tidligere lag vært den største stjernen, men i «Galacticos»-aktige BMC er han bare en av flere superstjerner.

Tour de France-vinner Cadel Evans sykler ikke Flandern rundt, men i morgen er Philippe Gilbert, Alessandro Ballan og George Hincapie bare tre av superstjernene som stiller i samme farger som Hushovd.

Det har han ingenting i mot.

-Må være skjerpa - Jeg liker det. Jeg visste hva jeg gikk til da jeg skrev under for et lag med Philippe og Cadel. Det gjør at jeg blir skjerpa, og jeg vet hvis jeg skal få en sjanse i morgen eller neste søndag (i Paris-Roubaix, journ.anm.), så må jeg skjerpe meg og være en av de sterkeste, sier han til Dagbladet.

Årets versjon av «Die Ronde», med sine elleve bratte kneiker og 18 brusteinssektorer, er gjort kraftig om i finalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer