Hushovd misfornøyd med Alexander Kristoff etter spurttap

- Jeg tror ikke han ville gitt meg seieren heller, sier Kristoff.

SKUFFET: Thor Hushovd var svært skuffa etter å ha blitt slått av Alexander Kristoff på oppløpet i Tromsø. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SKUFFET: Thor Hushovd var svært skuffa etter å ha blitt slått av Alexander Kristoff på oppløpet i Tromsø. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thor Hushovd var bare noen meter fra seieren på den siste etappen av Arctic Race of Norway i Tromsø søndag. Da spurtet Alexander Kristoff forbi og sikret sin annen seier i rittet.

Hushovd skal avslutte karrieren som proffsyklist etter VM i september. I Arctic Race of Norway har han tidvis vist at den gamle storheten fortsatt eksisterer.

Med omtrent to kilometer igjen av søndagens avsluttende etappe i Arctic Race of Norway slo han til igjen.

- Det var rimelig hardt. Thor kom fort i utforbakken, og han er veldig god teknisk. Han fikk en luke som det var tungt å kjøre inn igjen, men han stivnet, og da gikk det, sa Kristoff til TV 2.

Katjusja-rytteren gikk forbi sin landsmann på oppløpet og kjørte inn til sin annen etappeseier i rittet. Den første kom på 2. etappe fra Honningsvåg til Alta.

Svært skuffet Hushovd endte på 2.-plass også på etappen Kristoff vant til Alta fredag. Men da var han ikke i nærheten av like skuffet som etter søndagens forsøk.

- Jeg hadde en ekstremt sterk vilje til å vinne. Hadde jeg tatt den seieren, ville jeg skrevet avslutningen på mitt sykkelkapittel på en best mulig måte, sa Hushovd til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer