Hushovd mister sin gode hjelper

- En vanvittig bra mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thor Hushovd mister sin viktigste hjelperytter til det amerikanske laget Slipstream. Julian Dean forlater Crédit Agricole.

- Dette er selvsagt veldig dumt. Han er en vanvittig bra mann og spurtopptrekker, og jeg har gjort det jeg kan for å få ham til å bli, sier Hushovd til Nettavisen.

Den norske rytteren sier han har visst om avgjørelsen i en ukes tid. Dean blir regnet som en av verdens aller beste opptrekkere. Det var han som hjalp til Hushovd til hans eneste etappeseier i årets Tour de France. Trener Atle Kvålsvoll beskrev Deans arbeid som utslagsgivende.

- Helt perfekt av laget. Julian Dean førte Thor fram til tet akkurat slik han vil ha det, forklarte Kvålsvoll den gangen.

To alternativer

Nå er Hushovd usikker på hvem som skal fylle tomrommet.

- Det er to alternativer. Enten får vi inn to passe erfarne ryttere som kan veie opp for den rollen Julian hadde. Eller så kan vi gå for å lære opp William Bonnet som allerede er i laget, sier han.

Neste oppgave for Hushovd og Crédit Agricole blir i Hamburg 19. august. Han tviler på at en alternativ plan er klar til da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer